Русская версия сайта avto.md Astazi este Miercuri, 24 Aprilie 2024
 
     
 
Avto.md Авто портал для автолюбителей Авто рынок купли и продажи автомобилей и запчастей Авто услуги в Молдове  
 
Разместить объявление
 
Авто ПродажаАвто УслугиАвто НовостиАвто Мото ОбоиПолезные Авто СоветыАвто Мото Каталог НайтиПоиск по всему сайту
 
 
    Curs valutar:   USD 17.83   EUR 19.26  
 
 
 
1 Decembrie 2016    
Новости авто
 
 

Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover

Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover


Ford Fiesta primește cel mai puternic motor diesel din istoria modelului, numeroase sisteme de siguranță și un interior cu tehnologie modernă. Modelul este disponibil în 4 versiuni de echipare, inclusiv varianta premium Vignale.

După ce v-am oferit o imagine cu noua generație Fiesta, dezvăluită în premieră mondială, astăzi revenim cu informații complete despre modelul americanilor, prezentat în cadrul unui eveniment desfășurat la Koln și la care participă și Automarket.

Ford Fiesta este în acest an a doua cea mai vândută mașină de pe piețele majore din Europa, amenințând liderul incontestabil Volkswagen Golf. Asta pentru că noua generație Ford Fiesta beneficiază de o gamă nouă de motorizări, mult mai eficiente, de mai multe variante de caroserie și de sisteme tehnologice oferite în premieră în segmentul subcompact.

● Noua Fiesta este mai lungă cu 71 de mm și mai lată cu 12 mm decât vechiul model. Designul a evoluat și include acum o nouă semnătură luminoasă LED pentru rularea pe timp de zi. Blocurile optice spate oferă acum un design al LED-urilor sub forma literei C.

● Opțiunile de personalizare s-au extins. Mașina poate fi comandată cu jante de până la 18 inch, iar paleta de culori disponibile pentru caroserie include acum și nuanțele Blue Wave și Milano Grigio. De asemenea, clienții pot comanda plafonul și capacele oglinzilor în culori contrastante: alb, negru, Bohay Bay Mint sau Chrome Cooper.

● Noul Fiesta vine cu un habitaclu mai bine antifonat. La o viteză de 100 de km/h, sunetul resimțit în interior scade cu 7%.

● Ford a ascultat de clienții actualului Fiesta și oferă acum ştergătoare de parbriz care acoperă o suprafață cu 13% mai mare, portiere care necesită un efort cu 20% mai redus pentru a le închide, precum și o gură de alimentare optimizată pentru a reduce scurgerile de carburant.

● La fel ca și pe celelalte modele Ford există o protecție pentru uși. Mai exact, o clapetă de protecție escamotabilă, integrată în portieră, care se deplasează pe poziţie într-o fracţiune de secundă de la deschiderea portierei, împiedicând deteriorarea vopselei și a caroseriei.

● Pasagerii de pe bancheta din spate beneficiază de spațiu pentru genunchi cu 16 mm mai mare, scaunele au spătare mai subțiri și mai moi, cu sprijin lateral mai bun.

4 versiuni de echipare: de la Vignale la Active

● Ford caută să se adreseze unui public mai larg și vine cu versiuni de echipare pe care nu le găsim pe modelul actual. Este vorba despre ST Line (oferă un look sportiv), Active (oferă elemente de protecție asemănătoare SUV-urilor) și Vignale (echipare premium).

● Ford Fiesta Vignale se alătură modelelor Mondeo, S-Max, Kuga şi Edge Vignale și aduce dotări cum ar fi jantele din aliaj de 18 inch cu design individualizat, noi culori de caroserie, precum şi un interior cu scaune îmbrăcate în piele, cusături contrastante și un design hexagonal.

● Ford Fiesta Active este prima versiune cu look de crossover a modelului subcompact. Este și primul model care inaugurează gama Active, programată să își facă loc pe toate celelalte modele din gama Ford Europa. Noutățile includ o gardă la sol mai mare, șine de plafon și panouri de protecție suplimentare.

● Ford Fiesta ST-Line este caracterizat de un design exterior sportiv, care include un kit de accesorii cu spoilere noi, praguri laterale și jante speciale. Interiorul este caracterizat de scaunele sport, pedalele din aliaj și volanul sport. Nu lipsește suspensia sport.

● Ford Fiesta Titanium este nivelul de echipare cel mai generos. Versiunile Titanium au reprezentat 48% din vânzările de automobile Fiesta din acest an. Bineînțeles, Fiesta va fi disponibilă și cu echiparea Trend.

Sisteme de siguranță

● Tehnologiile de asistență se bazează pe două camere video, trei senzori radar și 12 senzori cu ultrasunete care pot monitoriza un câmp de 360 de grade în jurul vehiculului și pot scana drumul din față pe o distanță de până la 130 metri.

● Ford Fiesta oferă acum și un sistem de detectare a pietonilor pe carosabil sau in apropierea carosabilului, ori care ar putea intersecta traiectoria mașinii. Sistemul este acum activ și pe timp de noapte, o premieră în segment.

● Ford Fiesta oferă acum și un asistent la parcarea perpendiculară. Acesta oferă și o funcție de frânare automată în cazul în care detectează un obiect în timpul manevrei de parcare.

● Pe lista tehnologiilor de asistență se mai află un sistem de alertă la ieșirea cu spatele dintr-o parcare, fază lungă automată și recunoașterea indicatoarelor rutiere.

Tehnologie la bord

● Ford Fiesta vine cu sistemul multimedia SYNC3, capabil să suporte Apple CarPlay și Android Auto. Acesta oferă comenzi vocale avansate și acces la aplicații precum Glympse, Aupeo, Spotify, MyBoxMan, HearMeOut, AccuWeather şi Los 40 Principales.

● Afișajul central are o dimensiune maximă de 8 inch, însă poate fi comandat și în versiuni mai accesibile, de 6.5 și 4.2 inch. Ecranul de 8 inch răspunde la funcțiile tactile cu care ne-au obișnuit telefoanele mobile inteligente: zoom, pinch, drag. Computerul de bord este afișat acum pe un ecran color de 4.2 inch, amplasat între cele două ceasuri de bord.

● Opțional, Fiesta poate fi echipat cu un sistem de sunet de înaltă calitate B&O Play, care oferă 10 difuzoare și are o putere totală de 675 W.

Un diesel de 120 CP

● Șasiul noului Fiesta a fost și el îmbunătățit. El oferă în prezent o aderență în viraje cu 10% mai mare mulțumită sistemului de control electronic al cuplului motor.

● Distanţele de frânare la o viteză de 100 km/h (62 mph) au fost reduse cu peste 8%. Modelele cu peste 100 de cai putere sunt echipate cu discuri de frână spate.

● Gama de motorizări pe benzină include motorul 1.0 Ecoboost de un litru, disponibil în trei versiuni de putere: 100, 125 și 140 de cai putere. Toate sunt oferite în standard alături de o transmisie manuală cu șase rapoarte. Cutia automată este disponibilă doar pentru versiunea 1.0 Ecoboost de 100 de cai putere.

● Noua generație Ford Fiesta pierde vechiul motor aspirat de 1.25 litri și câștigă unul nou, de 1.1 litri. Acesta oferă 75 sau 80 de cai putere și vine cu o transmisie manuală cu cinci rpaoarte.

● Noul Ford Fiesta primește un motor diesel 1.5 TDCi cu două versiuni de putere. Cea mai modestă oferă 85 de cai, cu 10 mai mult decât motorul vechiului model. Versiunea mai potentă oferă 120 de cai putere și este cel mai puternic diesel oferit vreodată pe Fiesta.

● Consumul și emisiile sunt reduse cu ajutorul sistemului Start-Stop disponibil pe toate motoarele și cu ajutorul funcției Active Grille Shutter pentru motoarele 1,0 litri EcoBoost și 1.5 litri TDCi (în versiunea de 85 CP).

● Noua generație Fiesta va putea fi găsită în showroom-uri la începutul verii anului viitor. Prețurile oficiale vor fi anunțate în aceeași perioadă.

Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover  

Для того, чтобы оставить свой комментарии вы должны залогиниться.

Примечание, Что такое - "залогиниться" ? И почему мне все это предлагают сделать ?
Залогиниться - сделать вход, ввести логин и пароль.
Чтобы где-то залогиниться нужно сперва зарегистрироваться.


Просмотров: 1706
 
     
     
  Другие авто новости:  
     
 
Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație

1 Decembrie 2016
Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație

 
Asa ar putea sa arate viitorul Opel Grandland X

1 Decembrie 2016
Asa ar putea sa arate viitorul Opel Grandland X

 
VW Arteon: Noul Passat CC sosește la Geneva

1 Decembrie 2016
VW Arteon: Noul Passat CC sosește la Geneva

 
 
     
  Авто мото обои 90 самых свежих>  
  Auto wallpapers Zero to 60 Radical Refresh Designs for Tesla Model S P100D Auto wallpapers Challenger Hellcat Is Pure Evil 900HP from Wide-Body Auto wallpapers G-Power BMW M4 Coupe 2016 600hp Auto wallpapers 911 R 2016 Auto wallpapers MG E63 S 4MATIC 2016 Auto wallpapers Bentayga tuned by Mansory 691bhp 2016 Auto wallpapers Vorsteiner Releases NEW BMW I8 Aero Program Auto wallpapers best car renders in the world Auto wallpapers Chiron  
     
  Avto.md рекомендует Стать партнером|Реклама на сайте  
 
Velo Moldova
 
     
 

Note:
  – administrația saitului nu poartă raspundere de informația anunțurilor adaugate pe pagina online de persoane fizice sau juridice;
  – daca a-ți observat o eroare tehnica pe sait, va rugăm anticipat, sa ne informați detaliat de problema data pe е-mail;
  – luam în considerare toate ofertele privind cooperarea parteneriată, vă rugăm trimiteți ofertele pe е-mail.

 
     
     
 
 
  Prețurile combustibililor  
Benzină Premium-95 ECTO 17.80
Benzină Super-98 18.26
Benzină Premium-95 17.67
Benzină Regular-92 17.57
Motorină ECTO 15.85
Motorină Euro-5 15.75
Gaz lichefiat 10.57
Gaz natural (Metan) 8.90




Голосование 0 863
  16 Iulie 2015  
   
 
Manuala
 
 
Automata
 
 
Contactless
 
 
O spal singur
 
 
 
 
   
   
 
 
  Contacte|Publicitate|Vacansii
Copyright © www.avto.md vinzarea auto, moto si pieselor in Moldova. // 2001 - 2024