Русская версия сайта avto.md Astazi este Marți, 22 Septembrie 2020
 
     
 
Avto.md Авто портал для автолюбителей Авто рынок купли и продажи автомобилей и запчастей Авто услуги в Молдове  
 
Разместить объявление
 
Авто ПродажаАвто УслугиАвто НовостиАвто Мото ОбоиПолезные Авто СоветыАвто Мото Каталог НайтиПоиск по всему сайту
 
 
    Curs valutar:   USD 16.66   EUR 19.64  
 
 
 
1 Decembrie 2016    
Новости авто
 
 

Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație

Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație

olvo Cars a anunțat mai multe actualizări importante pentru automobilele sale din seria 90, oferind noi îmbunătățiri în ceea ce privește securitatea, sistemul de propulsie și conectivitatea.Capabilitatea de integrare cu device-urile de tip smartphone oferită de producătorul suedez - care deja include Apple CarPlay - vine acum și cu funcționalitățile auto pentru Android pe o interfață extinsă.

“Volvo Cars este singurul producător auto care a inclus o interfață duală ce-ți permite să utilizezi simultan funcționalitățile smartphone și cele in-car fără a fi nevoie de o vizualizare alternativă. Este în primul rând o actualizare de siguranță, proiectată să ducă utilizarea acestei interfețe la cel mai facil mod cunoscut la ora actuală pe piață. Pe aceeași linie, actualizarea pentru Over-The-Air înseamnă că vei avea la dispoziție cele mai recente hărți.“ a declarat Dr Peter Mertens, Senior Vice President Research & Development la Volvo Car Group.

Furnizând integrări unice cu smartphone, capabile să acopere principalele sisteme de operare, seria 90 de la Volvo va include o actualizare inteligentă pentru sistemul de navigare Over-The-Air care garantează disponibilitatea on-board a celor mai recente hărți.

Volvo Cars a aplicat politica de siguranță și la mașinile conective, oferind două noi sisteme de siguranță la nivel de conectivitate ce urmează a fi integrate pe XC90, S90 și V90 - Slippery Road Alert și Hazard Light Alert, sisteme care utilizează cloud-ul pentru a face schimb de date importante despre siguranță, între autoturisme.

"În prezent, mașinile Volvo sunt dotate cu o serie de senzori de siguranță Considerăm că schimbul de date - care să țină cont de pericolele care pot apărea pe carosabil - este un mod precaut și folositor de a utiliza informațiile pe care mașina oricum le înregistrează.", a adaugat Dr. Peter Mertens "Prin Connected Safety, Volvo Cars definește, practic, un sistem complet nou de siguranță rutieră."

SPA-ul Volvo Cars (Scalable Product Architecture), pe care vor fi construite mașinile din seria 90 și următoarea serie 60, înseamnă că noile sisteme de siguranță pot fi integrate în întreaga gamă de autovehicule cu întârizieri foarte mici sau chiar fără întârzieri.

Slippery Road Alert crește nivelul de conștientizare a șoferului cu privire la condițiile de drum, atât cele pe care le traversează cât și cele de pe traseul extins, prin colectarea anonimă de informații cu privire la starea carosabilului de la autoturismele din față și avertizează din timp șoferii că se apropie de o porțiune de drum cu polei.

Hazard Light Alert avertizează șoferii cu privire la faptul că există pe carosabil vehicule care au activate luminile de avarie, oferindu-le acestora suficient timp pentru a încetini. Această alertă este utilă în special pentru “unghiurile moarte” și pentru drumurile cu multe pante. Cele două noi sisteme conective de siguranță vor fi lansate, inițial, în Suedia și Norvegia cu un roll-out planificat pentru celălalte piețe.

În plus față de actualizările de conectivitate și siguranță, Volvo Cars a adăugat, de asemenea, o serie de noi variante ale sistemului de propulsie Drive E, oferind un echilibru atractiv între consumul economic de combustibil și manevrabilitate. Motorul diesel cu 4 cilindri, D3 cuplat la un nou manual de transmisie în 6 trepte va oferi o economie la consumul de combustibil de 4,3 l / 100 km pentru S90 cu o reducere a emisiilor de 114 g / km CO2. O nouă transmisie automată în 6 trepte cuplat la D3 va oferi 114 g / km CO2 și 4,3 l / 100 km. De asemenea, D3 va fi acum disponibil cu All-Wheel Drive.

Actualizările de design pentru seria 90 includ introducerea unei noi culori pentru exterior, Maple Brown pentru S90 și V90.

Modelele actualizate vor intra în producție la mijlocul lunii Noiembrie.

Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație          

Для того, чтобы оставить свой комментарии вы должны залогиниться.

Примечание, Что такое - "залогиниться" ? И почему мне все это предлагают сделать ?
Залогиниться - сделать вход, ввести логин и пароль.
Чтобы где-то залогиниться нужно сперва зарегистрироваться.


Просмотров: 966
 
     
     
  Другие авто новости:  
     
 
Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație

1 Decembrie 2016
Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație

 
Asa ar putea sa arate viitorul Opel Grandland X

1 Decembrie 2016
Asa ar putea sa arate viitorul Opel Grandland X

 
VW Arteon: Noul Passat CC sosește la Geneva

1 Decembrie 2016
VW Arteon: Noul Passat CC sosește la Geneva

 
 
     
  Авто мото обои 90 самых свежих>  
  Auto wallpapers Zero to 60 Radical Refresh Designs for Tesla Model S P100D Auto wallpapers Challenger Hellcat Is Pure Evil 900HP from Wide-Body Auto wallpapers G-Power BMW M4 Coupe 2016 600hp Auto wallpapers 911 R 2016 Auto wallpapers MG E63 S 4MATIC 2016 Auto wallpapers Bentayga tuned by Mansory 691bhp 2016 Auto wallpapers Vorsteiner Releases NEW BMW I8 Aero Program Auto wallpapers best car renders in the world Auto wallpapers Chiron  
     
  Avto.md рекомендует Стать партнером|Реклама на сайте  
 
Velo Moldova
 
     
 

Note:
  – administrația saitului nu poartă raspundere de informația anunțurilor adaugate pe pagina online de persoane fizice sau juridice;
  – daca a-ți observat o eroare tehnica pe sait, va rugăm anticipat, sa ne informați detaliat de problema data pe е-mail;
  – luam în considerare toate ofertele privind cooperarea parteneriată, vă rugăm trimiteți ofertele pe е-mail.

 
     
     
 
 
  Prețurile combustibililor  
Benzină Premium-95 ECTO 17.80
Benzină Super-98 18.26
Benzină Premium-95 17.67
Benzină Regular-92 17.57
Motorină ECTO 15.85
Motorină Euro-5 15.75
Gaz lichefiat 10.57
Gaz natural (Metan) 8.90
Голосование 0 205
  16 Iulie 2015  
   
 
Manuala
 
 
Automata
 
 
Contactless
 
 
O spal singur
 
 
 
 
   
   
 
 
  Contacte|Publicitate|Vacansii
Copyright © www.avto.md vinzarea auto, moto si pieselor in Moldova. // 2001 - 2020