Русская версия сайта avto.md Astazi este Joi, 4 Iunie 2020
 
     
 
Avto.md Авто портал для автолюбителей Авто рынок купли и продажи автомобилей и запчастей Авто услуги в Молдове  
 
Разместить объявление
 
Авто ПродажаАвто УслугиАвто НовостиАвто Мото ОбоиПолезные Авто СоветыАвто Мото Каталог НайтиПоиск по всему сайту
 
 
    Curs valutar:   USD 17.44   EUR 19.54  
 
 
 
Tuning  //  Lamborghini    
Auto tuning
 
 

1 Decembrie 2016
O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere

O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere


Jon Olsson, unul dintre cei mai buni schiori din lume, și-a pregătit o nouă mașină pentru escaladarea pârtiilor: un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere.

Pe Jon Olsson unii dintre voi îl știu de pe pârtie, alții de pe circuit. Asta pentru că unul dintre cei mai buni schiori din lume este și un mare iubitor al mașinilor exotice. Cel mai bun exemplu este fostul său Audi RS6 DTM, modificat pentru a putea oferi aproximativ 700 de cai.

Schiorul s-a despărțit de mașină cu ceva timp în urmă și acum a găsit un înlocuitor potrivit. Este vorba despre un Lamborghini Huracan LP610-4, bineînțeles modificat și el substanțial de către Stertman Motorsport.

Cu ajutorul unui turbocompresor, puterea a urcat la 800 de cai, iar cuplul motor la 826 Nm. Cu asemenea resurse, mașina accelerează de la 100 la 200 de km/h în doar 5.3 secunde. Kitul de putere nu este final, ceea ce înseamnă că performanțele ar urma să se îmbunătățească. Olsson speră chiar că mașina sa va fi cel mai puternic Huracan din Europa.

Pachetul este completat de o evacuare Akrapovic cu patru terminații, o carcasă din fibră de carbon pentru motor și o suspensie K&W, care apropie supercarul și mai mult de sol. Ca o legătură estetică cu vechea mașină, pe lângă camuflajul pictat pe caroserie, Jon Olsson a comandat și o cutie din fibră de carbon pentru bagaje, montată pe acoperiș.

Cu acest pachet și cu anvelopele potrivite, Olsson speră să ajungă cu mașina sa pe pârtia de schi, așa cum a făcut-o și cu vechiul RS6 Avant.

O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere  

Для того, чтобы оставить свой комментарии вы должны залогиниться.

Примечание, Что такое - "залогиниться" ? И почему мне все это предлагают сделать ?
Залогиниться - сделать вход, ввести логин и пароль.
Чтобы где-то залогиниться нужно сперва зарегистрироваться.


Просмотров: 876
 
     
     
  Другие articole de tuning auto:  
     
 
 
Lamborghini
 
1 Decembrie 2016
  
 
     
  Авто мото обои 90 самых свежих>  
  Auto wallpapers Zero to 60 Radical Refresh Designs for Tesla Model S P100D Auto wallpapers Challenger Hellcat Is Pure Evil 900HP from Wide-Body Auto wallpapers G-Power BMW M4 Coupe 2016 600hp Auto wallpapers 911 R 2016 Auto wallpapers MG E63 S 4MATIC 2016 Auto wallpapers Bentayga tuned by Mansory 691bhp 2016 Auto wallpapers Vorsteiner Releases NEW BMW I8 Aero Program Auto wallpapers best car renders in the world Auto wallpapers Chiron  
     
  Avto.md рекомендует Стать партнером|Реклама на сайте  
 
Velo Moldova
 
     
 

Note:
  – administrația saitului nu poartă raspundere de informația anunțurilor adaugate pe pagina online de persoane fizice sau juridice;
  – daca a-ți observat o eroare tehnica pe sait, va rugăm anticipat, sa ne informați detaliat de problema data pe е-mail;
  – luam în considerare toate ofertele privind cooperarea parteneriată, vă rugăm trimiteți ofertele pe е-mail.

 
     
     
 
 
  Prețurile combustibililor  
Benzină Premium-95 ECTO 17.80
Benzină Super-98 18.26
Benzină Premium-95 17.67
Benzină Regular-92 17.57
Motorină ECTO 15.85
Motorină Euro-5 15.75
Gaz lichefiat 10.57
Gaz natural (Metan) 8.90
Голосование 0 195
  16 Iulie 2015  
   
 
Manuala
 
 
Automata
 
 
Contactless
 
 
O spal singur
 
 
 
 
   
   
 
 
  Contacte|Publicitate|Vacansii
Copyright © www.avto.md vinzarea auto, moto si pieselor in Moldova. // 2001 - 2020